בשר שפונדרה

3 שע' הכנה
  • 4 מנות
  • סוג בשר: שפונדרה
אופן ההכנה

מצרכים:

  • 1 חבילה בצלי שאלוט
  • 6-8 קוביות בשר שפונדרה(לבקש מהקצב בשר שפונדרה,או אסאדו על עצם חתוך לקוביות)
  • 1 כפית פפריקה מרוקאית
  • 1 כפית כורכום
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט(רבע כפית)
  • מעט זעפרן(לא חובה)
  • 1 כף מלח אטלנטי
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן זית

אופן ההכנה:

  1. בוחרים סיר שנכנס לתנור,אם יש סיר מלבני של קדירהזה הסיר שאני אוהבת להשתמש בו,או לחילופין בתבנית עמוקה.
  2. מניחים את בצלי השאלוט הקלופים ומסדרים לצידם את חתיכות השפונדרה.
  3. מזלפים שמן זית מעל כל הרכיבים ומעסים את הבשר עם השמן. מתבלים ומפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה.
  4. סוגרים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 2.5-3 שעות.

לאחר 3 שעות פותחים את הסיר ובודקים שהבשר מוכן (אפשר לנעוץ מזלג ולראות שהוא רך מאוד).

להשחמת הבשרמכניסים את הסיר חזרה לתנור(ללא מכסה)ל-10 דקות ומגישים.

בתאבון!

מוצרים מהמתכון

Array ( [16657-0-esqhjmvffr] => Array ( [attributes] => Array ( [pa_צורת-חיתוך] => %d7%97%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa ) [key] => 16657-0-esqhjmvffr [product_id] => 16657 [variation_id] => 16659 [quantity] => 0 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => kg [ocwsu_unit] => kg [ocwsu_quantity_in_units] => [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) )
Array ( [attributes] => Array ( [pa_צורת-חיתוך] => %d7%97%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa ) [key] => 16657-0-esqhjmvffr [product_id] => 16657 [variation_id] => 16659 [quantity] => 0 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => kg [ocwsu_unit] => kg [ocwsu_quantity_in_units] => [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) Array ( [type] => variable )

מתכונים נוספים